Panevėžio Beržų progimnazija dalyvavo visuotinėje atvirų durų dienoje tėvelių darbovietėse „Šok į tėvų klumpes“.

5a ir 5b klasė (auklėtojos S. Arlauskienė, J. Ablėnė) dalyvavo profesijų projekte „Profesio-nieriai“ . Mokiniai domėjosi kino mechaniko profesija Babilono Forum Cinemas, kulinaro ir konditerio profesijų  subtilybėmis „Vasario“ kepyklėlėje, apsaugos darbuotojo darbo specifika  „Babilonas“ poste.

6a klasė domėjosi  „Kuo gyvena kinologai?“ (auklėtoja R. Ručinskaitė-Špokevičienė). Mokiniams buvo smalsu sužinoti, kokia kinologų darbo diena, kas prižiūri ir rūpinasi tarnybiniais šunimis, kaip atliekamos sulaikymo operacijos.

7a, b klasės (auklėtojai J. Ablėnė, A. Krulys,), 6b klasė (auklėtojas T. Puodžiūnas) domėjosi karjeros galimybėmis „Cido“ arenoje. Mokiniai sužinojo, kaip paruošiama scena, kas vyksta užkulisiuose, kaip priimamos šou pasaulio įžymybės.

8a ir 8b klasės (auklėtojos V. Markutytė, A. Makštelienė) lankėsi Panevėžio miesto apylinkės teisme ir domėjosi „Kas yra kas teisme?“.

Mokiniai grįžo pilni įspūdžių. Jie  pateikė refleksiją apie tai, ką sužinojo, ką patyrė. Buvo puiki, įdomi pažintinės-kultūrinės veiklos diena.

Sprto diena 03
Sprto diena 01
Sprto diena 09
Sprto diena 05
Sprto diena 11
Sprto diena 12
Sprto diena 08
Sprto diena 07
Sprto diena 06
Sprto diena 02
Sprto diena 04
Sprto diena 10

Ugdymo karjerai koordinatorė Stanislava Arlauskienė